Ảnh đại diện của kitajagakita

#kitajagakita

  • 2,257,239 bài viết
Bài viết hàng đầu
“Ibu meh number acc, adik nak bank in duit belanja untuk ibu bulan ni.” ayat yang semua anak2 nak sangat cakap pada ibu mereka... . . Memang semua nak tapi ape saja tindakan korang sekarang? Balik2 “ibu nak duit, abah nak duit belanja.” Sampai bila? Korang masih rase selesa sebab mak ayah masih mampu bekerja untuk bagi duit pada korang. Pernah korang terfikir akan tiba satu hari mak ayah dah tak mampu nak bekerja? Korang nak mintak duit simpanan kerja mereka pulak? Itu yang banyak berlaku anak2 kurang ajar sampai sanggup pukul ibu sendiri mintak duit. Kecewa mereka membesarkan korang tapi korang tak mampu nak balas jasa mereka! Diorang tak mintak pon korang boleh bagi duit tiap2 bulan pada mereka, cukup sekadar mereka nak tengok anak2 mereka berjaya mampu hidup sendiri. Kita sebagai anak2 kene fikir untuk bahagiakan mereka sebelum mereka dah tiada. Dah2 la tu nak selesa sangat. Lovellaa dah buat pengambilan Dropship besar-besaran secara PERCUMA sahaja! Beribu Dropship kami bimbing buat Sales and dapat komisyen lumayan! Jangan la lepaskan peluang jana duit sendiri dan belajar business A-Z, grab sebanyak ilmu yang boleh diusia muda ni. Kegunaan awak untuk masa depan jugak. Dah jangan buang masa! Click link di bio saya dan join Team Spire SEKARANG! 🔥 #Lovellaa #TeamLovellaa #TudungBaru #AleaShawl #AleaShawlExclusive #TudungTanpaGosok #TudungBaruLebihCantik #TudungViralTudungBaru #PlainShawl #PlainBawal #Chiffon #Cotton #LovellaakanAda #JagaJarak #KitaJagaKita #StaySafe
Yang Mana pilihan korang?🥰 #Mirafilzah #belladally
good times, better people Also, Nobody : Absolutely no one : Not a single soul : Tasha : *😜😊* #cuticutimalaysia #kitajagakita #stillsafe #langkawi #langkawiisland #workcation #penangmodel #klmodel #penangmodeling #klmodels #klmodels
Assalamualaikum🥰semoga ceria selalu🤗 #emiramirah
Utk hilang mengantuk ...just suka2 utk followers @eyfasoleh 😊. . 𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @eyfasoleh . . . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi OKTOBER untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥. . . ✔ WhatsApp group Mentoring & Coaching ✔ Meal plan beserta video resepi sihat 25 hari ✔ Combo workout step by step dari rumah ✔ Groceries checklist . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Eyfa O136771609 Follow @eyfasoleh. #teamcoacheyfa. . #dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab #kuantanpahang #dietnasi #masakanhariini #terengganukite #kevinzahri #ipohawesomecity #kitajagakita #nrccosmetics #tutorialbawal
Yesss !!! Akhirnya berfungsi jugak otak si Manis ni 😌 Awak bawa lari Ayu tu jauh-jauh ye Manis 💃 !!! Lagi jauh lagi bagus tau. Bagi si Ikram tu tak jumpa dah anak dia. Tapikan ?? Kenapa Suria marah-marah pulak tu 😱 Cikgu Yusof tak jadi nak kahwin dengan dia ke ?? Sebab apa ekrkk ??. . B I D A D A R I K I R I M A N T U H A N Mulai 25 Ogas 2020 Setiap Isnin-Khamis 10 Malam di @officialriax Arahan - @rashidsibir Terbitan : @operaklasik . Dibintangi oleh @mfmirafilzah @zul_ariffin @zarinazainuddin_ @adlinamanramlie @fauziahnawi @maisarasufia @bazlyhanif @imranzahrin @haeriyantohassan @ruzaidiabdrahman_ . #bidadarikirimantuhan #megadrama #dramasangat #kaubidadari #dramabergandaganda #mirafilzah #zulariffin #Meletop #Malaysia #love #kitabaikramaisayang #zahirahmacwilson #fattahamin #fazura #fattzura #hlive #emmamaembong #neelofa #wawacosmetics #syafiqkyle #wawazainal #amyrarosli #aydajebat #jannanick #demicantik #demica #ctdk #kitajagakita #Emiramirah #PengantinSatuMalam . . OST BIDADARI KIRIMAN TUHAN 🎶 WAJAH KEKASIH - @ctdk . @bambam_studios @officialriax