Ảnh đại diện của ketuateras

#ketuateras

  • 255 bài viết
Bài viết hàng đầu
Korang suka/gemar tak dengan watak ejen rudy?🤔 - - - Sumber/source:Ejen Ali Musim 2 Episod 13 Misi:Legasi,Screenshot 🚫NO REPOST!🚫 Edit by @ejenalifriends Like,comment,and share Follow @ejenalifriends Support @ejenalifriends - Terima kasih kepada account2 lain kerana support saya😊 - #ejenali #ejenalifriends #ejenrudy #ejendjin #ejenuno #uno #ejenmuda #ejenmata #ejenalimusim2 #terastekno #terasinviso #ketuateras #wauanimation #animasiejenali
Ketua Teras [ neuro ] . . Ejen Zain Seperti yang kita tahu ejen yang paling hebat, kuat, sado dan hensem 😂😂😂😂 follow lahh ketua teras neuro @ejen.zain . . Insyallah kami akan bertunang pada bulan 1 tahun hadapan 😄😄😄😄😄😄 (wey aku merepek apa ni dorh!) #ejenali #ejenalimusim2 #ejenzain #ketuateras #neuro
Selamat malam semua ejen...kamu semua buat apa? Ha? Nak tahu apa maksud Teras Tekno? Mari sini semak info tentang tekno khas untuk Ejen Tekno . . [ Tekno ] >Ejen yang pakar dalam teknologi mereka mencipta peralatan canggih dan menjadikan senjata yang rumit...< . . [ Ejen Tekno ] -Ejen Ali -Ejen Bulat -Ejen Khai -Ejen Geetha [Mentor Tekno] -Ejen Dayang [Ketua Teras Tekno] . . Harap kamu semua yang meminati Teras Tekno pandai dalam Teknologi...😊 #ejenali #ejenalimusim2 #ejenbulat #ejenkhai #ejengeetha #ejendayang #mentor #ketuateras #terastekno #teknologi #tekno
Keempat-empat ketua teras M.A.T.A . . Neuro - Ejen Zain @ejen.zain Tekno - Ejen Dayang @ejen_dayang Inviso - Ejen Djin/Uno @uno_djinofficial Kombat - Ejen Ganz @ejenganz_ . . Follow mereka semua kerana mereka bandar cyberaya kini selamat dari ancaman! #ejenali #ejenalimusim2 #ketuateras #mata #teras #neuro #tekno #inviso #kombat
Ketua Teras [ Tekno ] . . Ejen Dayang merupakan ketua teras bagi teras tekno follow instagram ejen Dayang @ejen_dayang . . My Fav Ketua teras... 😘😘😘😍😍😍 #ejenali #ejenalimusim2 #ketuateras #tekno #ejendayang
Ketua Teras [ Inviso ] . . Seperti yang kita tahu ejen djin sekarang adalah musuh utama kita jadi dia adalah bekas ketua teras bagi teras inviso, bagi pelajar inviso jangan lupa untuk follow @uno_djinofficial untuk dapatkan maklumat-maklumat rahsia dari uno . . Rupanya djin ada agenda dia yang lain... Tak sabar next episod #ejenali #ejenalimusim2 #ketuateras #inviso #musuhutama #ejendjin #uno
Sape minat masuk teras inviso ? . . Maaf nama Zass kurang satu huruf. Hehe . . . Cr : Ejen Ali Wiki . . . . . Follow @mata.agents for more Ejen Ali Content . ~KTTekno . #EjenAli #Ejen #EjenAliFans #Teras #TerasInviso #Inviso #EjenDjin #Uno #EjenKarya #EjenRizwan #EjenRudy #EjenMoon #EjenZass #Comot #Moon #Rudy #Zass #Djin #Karya #Rizwan #KetuaTeras #Mentor
7 wanita yang dirindukan syurga 😭 👇🏻👇🏻 - 1. Suka membaca Al-Quran 🥰 2. Menjaga lisan nya 💗 3. Rajin bersedekah 💖 4. Tidak menyakitkan hati orang lain 🤧 5. Sabar dalam menghadapi ujian hidup ✊🏻 6. Manjaga solat 5 waktu 🥰 7. Menjaga kehormatan diri 🤲🏻 - [🧡] Jangan lupa share Kat kawan ii korang🙃l [💛] Repost ? TAG MIN ❣️ [💜] Like banyak banyak‼️ [💚] Nak video ? Download fast save🔥 [💙] Rude Comment Will be delete !! [🖤] Follow @ejen_aliandalicia 🌜🌛 [💍 ] Fans ejen Ali & Alicia 50%😊 [ 🧸 ] Pendakwah cilik 🤜🏻🤛🏻 [ 💗 ] Thanks follow ✨ [ 👑 ] support 20 k 😳 [💌 ] fanfic new ! [ 💘 ] Allah , Allah , Allah 💘 [🏅] ingin menjadi seperti nabi Muhammad 🎇 - #ejenali #ejenalicia #ejenalithemovie #kitajagakita #ejenmoon #EATM #alightmotion #aliandalici #support20k #umatislam #sayanakmasuksyurga #palestine #ejenmata #ejenroza #teraskombat #terastekno #terasneuro #terasinviso #pendakwah #ejenmoon #ejenrudy #ejenkhai #ejenzass #ejenaliya #ejenjet #ejenrizwan #ejenleon #ejeniman #ejengeetha #ketuateras #ejenmika
Jangan lupa share kat ruangan comment 💗✊🏻 - [🧡] Jangan lupa share Kat kawan ii korang🙃l [💛] Repost ? TAG MIN ❣️ [💜] Like banyak banyak‼️ [💚] Nak video ? Download fast save🔥 [💙] Rude Comment Will be delete !! [🖤] Follow @ejen_aliandalicia 🌜🌛 [💍 ] Fans ejen Ali & Alicia 50%😊 [ 🧸 ] Pendakwah cilik 🤜🏻🤛🏻 [ 💗 ] Thanks follow ✨ [ 👑 ] support 20 k 😳 [💌 ] fanfic new ! [ 💘 ] Allah , Allah , Allah 💘 [🏅] ingin menjadi seperti nabi Muhammad 🎇 - #ejenali #ejenalicia #ejenalithemovie #kitajagakita #ejenmoon #EATM #alightmotion #aliandalici #support20k #umatislam #sayanakmasuksyurga #palestine #ejenmata #ejenroza #teraskombat #terastekno #terasneuro #terasinviso #pendakwah #ejenmoon #ejenrudy #ejenkhai #ejenzass #ejenaliya #ejenjet #ejenrizwan #ejenleon #ejeniman #ejengeetha #ketuateras #ejenmika