Ảnh đại diện của ejenmoon

#ejenmoon

  • 9,118 bài viết
Bài viết hàng đầu
Baca caption dulu sebelum slide !! 👻 - s'post for today . Sorry late ☺. Meanings if you don't understand : i don't want to put a lots hope to all people because it's maybe give trouble .. or .. if the ligimited reasons .. sometimes she/he is a fake friend 😊💔. I don't tag anyone besause it maybe be misunderstanding 😂. - Nak ambil download fastxsave 😍 - All about this photo edit from me !! ^_^ 📤 Repost and others tag yes 😊 Just content 👻 be happy don't sad 💙 Like comment dan share banyak2 🤗 Send a good expression well do not be hated 💗 Thankyou untuk support 🙏 teruskan lagi ya 😎 - Hashtag ") #ejenali #ejenkhai #ejenbulat #ejeniman #ejenchris #ejenmika #ejenmoon #ejenrudy #ejenzass #ejenalicia #ejenjet #ejenroza #terasmata #girl #guy #mentor
Masih practice lineart dan colour... Apa ii pun inilah dia, ejen paling ceria..... MOOONNN!! #moon #ejenmoon #ejenali #ea #eatm #inviso #art #digitalart #begginner #ibispaint #ibispaintx #practicemakesperfect
Nasihat untuk semua dan diri saya juga...ubah la diri Kita... insha'Allah hidup Kita diberkati oleh Allah😭❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Save📥? [Yes] Repost♻️? [Tag me and give credit] Apps📱? [Alight motion,Inshot] Song🎵? [Tak igt😅] Photo📷? [Boboiboy Solar] Edit by? [Me🙋] Don't forget to: ❤️ {Like} 📝 {Comment} 📨{Share} ----------------------------------------------- Komen negative will be delete🔫 .... [🐒]Tak suka? ADA AKU KISAH🥺 [😴]Sorry kalau ada yang saya tak tag [🥺] Follow yang saya tag [😊] Dakwah kerana Allah ta'ala ______________________________ Follow @ali._vidx @ali._vidx @ali._vidx @ali._vidx -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ * ------------------------------------------* ....{tag}🏷️ #ejen #ejenali #ejenalithemovie #ejenalicia #ejenaliya #ejenkhai #ejendayang #ejenzain #ejendjin #ejenganz #ejengeetha #ejenzass #ejenmoon #ejeniman #ejenchriss #ejenroza #ejenrudy #ejenbakar #ejenjet #ejenbulat #ejenkarya #ejenleon #ejenrizwan #generalrama
Legends never die - val (Ini termasuk semua anime yang gw suka) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [✨] Share on story ig [✨]Noob? comment noob [✨]Repost : tag me! [✨]Save?izin! [✨] Ingin menjadi seperti nabi Muhammad s.a.w ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ HASHTAG #ejenalilicia #ejenchris #ejenaliya #ejenmoon #ejenali #ejendayang #ejenrudy #ejenalifans #ejencomot #ejenalicia #ejenvers #ejenroza #ejeniman #ejenzass #ejenalithemovie #ejenkhai #boboiboythorn #boboiboyfrostfire #boboiboycahaya #boboiboythemovie2 #boboiboypetir #boboiboysolar #boboiboyhalilintar⚡ #boyvers #boboiboyedit #boboiboyair #boboiboyterbaik👍 #boboiboykeren #boboiboyglacier #boboiboysupra
Epi 2 💘 - di akademi - Ejen Khai ; haii ali Ejen Ali ; haii . Ejen Moon ; haii alicia Ejen Alicia ; haii . - pengumuman - Ejen Geetha ; perhatian kepada semua ejen muda mata kamu semua di kehendaki untuk berada di arena sekarang . Ejen Roza ; ha tu ejen geetha dh pnggil ape lagi jom aa . Semua Ejen ; ( mula bergerak ) . di tempat professor red . prof.red ; hmm .. patutke aku jdi jahat uno ; aku tak kira ! kau kena tolong aku zain dh mati jadi tiada siapa dpt lawan dengan aku lagi HAHAHA lagi - lagi bila kau masuk dlm kumpulan aku makin bertambah kuat aku . prof.red ; hmm uno ; baik kau ikut atau ...( ching 😆 ) prof.red ; okay aku ikut ! uno ; huh . di akademi general ; okay dos dan trez mula membuat serangan di bngunan cyberraya jadi saya akan bahagikan kumpulan kepada kamu semua dan pergi ke lokasi yg berbeza untuk memburu mereka berdua faham ! semua ejen ; baik general ! ( mcm biasa la kan ali , alicia , bakar , moon dorg satu pasukan ) Ali ; hmm.. srs la kt sini bakar ; mana uncle tahu . alicia ; knp org lain tak sama tempat dgn kita ali ; tah bakar ; ala ikut je arahan general .. alicia ; mengikut maklumat yg saya dh dapat .. dkt kwsan pengumpulan sampah ni ada byk alat teknologi yg canggih ii ali ; hmm tapi aku geli la ade ulat sini eeee bakar ; errr harao xde lipas ali ; uncle ada lipas kt kaki uncle !! ( tipu ) bakar ; aaa mna ii ?!!! ( sambil lari ) ali ; HAHAAHAHA - zarsssss ( bunyi larian hoho ) bersambung 120 like keatas 😳 #ejenali #ejenaliya #ejenalicia #ejeniman #ejenmoon #ejenkhai #ejenzain #ejendayang #ejenganz #ejentekno #ejenneuro #ejeninviso #ejenkombat #ejenalithemovie #ejenalimusim2 #ejenmata #mamakmajuservislaju
Akhir zaman 🍁 - [🧡] Jangan lupa share Kat kawan ii korang🙃l [💛] Repost ? TAG MIN ❣️ [💜] Like banyak banyak‼️ [💚] Nak video ? Download fast save🔥 [💙] Rude Comment Will be delete !! [🖤] Follow @ejen_aliandalicia 🌜🌛 [💍 ] Fans ejen Ali & Alicia 50%😊 [ 🧸 ] Pendakwah cilik 🤜🏻🤛🏻 [ 💗 ] Thanks follow ✨ [ 👑 ] support 20 k 😳 [💌 ] fanfic new ! [ 💘 ] Allah , Allah , Allah 💘 [🏅] ingin menjadi seperti nabi Muhammad 🎇 - Jom selawat 🥰 : Allahumma solli ‘ala muhammad, wa ‘ala ali wasohbihi wasalam, bermaksud💫: Allah selawatkanlah ke atas Muhammad, dan ahli keluarga dan sahabatnya dan kesejahteraannya. 💗 - #ejenali #ejenalicia #ejenalithemovie #kitajagakita #ejenmoon #EATM #alightmotion #aliandalici #support20k #umatislam #sayanakmasuksyurga #palestine #ejenmata #ejenroza #teraskombat #terastekno #terasneuro #terasinviso #pendakwah #ejenmoon #ejenrudy #ejenkhai #ejenzass #ejenaliya #ejenjet #ejenrizwan #ejenleon #ejeniman #ejengeetha #ketuateras #ejenmika
Hai aku Moon! . . . #ejenmoon
Ramai lagi yang buat Fanfic dalam ejenvers ni tapi muat 13 fanfic je 👉🏻👈🏻 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sorry yang takde tau ! 🥺❤️ ________________________________ #ejenali #ejenalicia #ejeniman #ejenrudy #ejenjet #ejenroza #ejenzass #ejenmoon #ejenmika #ejenbulat #ejenchris #ejenkhai #ejenaliya #ejenbakar #ejenbobby #ejenfit #ejenleon #ejenkarya #ejengeetha #ejendayang #ejendjin #ejenzain #ejenganz #ejencomot #ejenalithemovie #ejenalimusim1 #ejenalimusim2 #ejenalifans #ejenalifanfic
✨ Aesthetic Moon ✨ Ib? Me (mungkin) Sv? Izin dulu beb #ejenali #ejenmoon #aestheticwallpapers #aesthetic #ejenmoonedits
Mama sentiasa ada sisi mu ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻If you like this post follow: ⚡@ejen_ali_stio ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🎗️Road To 500 followers ⁉️ 🎗️Fast download!?[save] 🎗️ Don't forget to promote my acc 🎗️Share and make it viral .🚫Do not repost 🚫 .➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ejenali #ejenalithemovie #ejenmoon #ejenali #ejenzass #ejenrudy #ejenrizwan #ejenbakar #ejenalimusim2 #ejenmoon ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Simpel edit🤓 Makasi buat 0,6knya😭❤️ ➖➖➖➖➖ 💚Edit?Me 💚If?bbb&Ali 💚Ib?Me 💚Ac?Me 💚Song?Idk ➖➖➖➖➖ 🍏Jgn lupa follow me 🍏Jgn lupa like 🍏Jgn lupa komen 🍏Jgn lupa share 🍏Masuk beranda lapor ➖➖➖➖➖ 🍀Sv?ijin 🍀Nyolong dosa 🍀Collab?DM 🍀Repost?ga boleh 🍀Jgn lupa suprot aku terus ➖➖➖➖➖ 🦖Apk?aligmothion proo 🐢Help 0,7k ➖➖➖➖➖ Hastag: #bbbycontest #ejenali #boboiboy #ejenalicia #boboiboyterbaik #ejenkhai #boboiboytaufan🌪 #ejenjet #boboiboyice⛄❄ #ejenmoon #boboiboysolar🌟 #ejenzass #boboiboyapi🔥 #ejenrizwan #boboiboythorn🌱 #ejeniman #boboiboyangin🌀 #ejenmika #boboiboyhalilintar⚡ #ejenrudy #boboiboysupra🌟⚡ #ejenbulat #boboiboydaun🍀 #ejenaliya #boboiboyblaze🌋 #ejenzein #boboiboyair💧
♡😍Wallpaper Ali n BoBoiBoy😍♡ 👉🏻 geser lagi gesss buat liat selanjutnya Sorry lama g post,Banyak Tugas Cuy!N Sorry skaliny Ngepost,Malah Jeleq:v (◍•ᴗ•◍)❤ Like! (◍•ᴗ•◍)❤ Share! (◍•ᴗ•◍)❤ Follow! (◍•ᴗ•◍)❤ Sv? IZIN! #ejenali #boboiboy #ccpejenali #ejenalicia #ejeniman #ejenmoon #ejenkhai #ejenbulat #ejenzass #ejenchris #ejenjet #ejenmika #ejenroza #ejenrudy
My fav song☺️💗 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Save📥? [Yes] Repost♻️? [Tag me and give credit] Apps📱? [Alight motion,Inshot] Song🎵? Photo📷? Edit by? [Me🙋] Don't forget to: ❤️ {Like} 📝 {Comment} 📨{Share} ----------------------------------------------- Komen negative will be delete🔫 .... [🐒]Tak suka? ADA AKU KISAH🥺 [😴]Sorry kalau ada yang saya tak tag [🥺] Follow yang saya tag [😊] Dakwah kerana Allah ta'ala ______________________________ Follow @ali._vidx @ali._vidx @ali._vidx @ali._vidx -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ * ------------------------------------------* ....{tag}🏷️ #ejen #ejenali #ejenalithemovie #ejenalicia #ejenaliya #ejenkhai #ejendayang #ejenzain #ejendjin #ejenganz #ejengeetha #ejenzass #ejenmoon #ejeniman #ejenchriss #ejenroza #ejenrudy #ejenbakar #ejenjet #ejenbulat #ejenkarya #ejenleon #ejenrizwan #generalrama
4 tiket wanita ke syurga ❤️😇 [👇🏻👇🏻] - 1. Mengerjakan solat 5 waktu 🥰 2.Menutup aurat dan Menjaga kemaluan Serta kehormatan nya 3. Berpuasa pada bulan Ramadhan 💗 4. Taat kepada suami [ bagi yang dah kahwin ] - Insyaallah Niscaya ia akan Masuk syurga dari pintu Mana saja yang ia dikehendaki ❤️☺️ - [🧡] Jangan lupa share Kat kawan ii korang🙃l [💛] Repost ? TAG MIN ❣️ [💜] Like banyak banyak‼️ [💚] Nak video ? Download fast save🔥 [💙] Rude Comment Will be delete !! [🖤] Follow @ejen_aliandalicia 🌜🌛 [💍 ] Fans ejen Ali & Alicia 50%😊 [ 🧸 ] Pendakwah cilik 🤜🏻🤛🏻 [ 💗 ] Thanks follow ✨ [ 👑 ] support 20 k 😳 [💌 ] fanfic new ! [ 💘 ] Allah , Allah , Allah 💘 [🏅] ingin menjadi seperti nabi Muhammad 🎇 - Jom selawat 🥰 : Allahumma solli ‘ala muhammad, wa ‘ala ali wasohbihi wasalam, bermaksud💫: Allah selawatkanlah ke atas Muhammad, dan ahli keluarga dan sahabatnya dan kesejahteraannya. 💗 - #ejenali #ejenalicia #ejenalithemovie #kitajagakita #ejenmoon #EATM #alightmotion #aliandalici #support20k #umatislam #sayanakmasuksyurga #palestine #ejenmata #ejenroza #teraskombat #terastekno #terasneuro #terasinviso #pendakwah #ejenmoon #ejenrudy #ejenkhai #ejenzass #ejenaliya #ejenjet #ejenrizwan #ejenleon #ejeniman #ejengeetha #ketuateras #ejenmika
Janji Yang Dimungkiri Episod 32 💗💖❣️ -------------------------------------------- 🌼 Author = @ejen_nizz 🌼 Fav author=shirxyvki /itsreallyrudy/nerd_reen -------------------------------------------- 📌No repost❗Saya HARAMKAN❕ 📌Don't forget to share❣️ --------------------------------------------- Q: Fav colour? A: Blue! 💙 ----------------------------------------------- Alamak siapa pulak Sya ni? 👀 ---------------------------------------------- #ejenali #ejenalicia #alilicia #aliliciaforever #ejenalilicia #aliliciafanfic #ejenalithemovie #eatm #ejenkhai #ejeniman #ejenmoon #ejenrudy #ejenzass #ejenbulat #ejenjet #ejenroza #ejenmika #ejenchris #ejenzain #ejenaliya #janjiyangdimungkiri #jydbynizz
masih ghostie?saya quit baii👋 masih ingat ejen ali :) ---------------------------------- [Baca deskripsi] ================= Ib.all✨ ================= If.@ejen_ali and ejenvers💙 ================= ac.@hae_zahh._ ================= cc.me! ================= •Like+Shre+Follow Juts konten! √Jangan lupa like and follow😊 √follow @fcking_nailah √follow @fcking_nailah √follow @fcking_nailah √follow @fcking_nailah klo mau di follback dm aja❤ ---------------------------------- √mampir?follow ya❤ ================= ❣||Sv?izin dlu ya kak :) ✨||Repots? Tag!⁣ 🙏||Follow yah sebelum save 🙂||Jangan Gostie yah☺⁣ ❤||Share ig story :) ================= ⁣ Like,Comment,Share,Biar aku tambah semangat buat kontennya❤ ================= ⁣ #alightmotionpresets #ccpaudio #alightmotionedits #alightmotion #ccp #ccptransitions #presets #presetbase #presetbasealightmotion #fyp #fypage #fypシ #followforfollowbacks #followforfolowback #fff #lfl =================⁣ #ejenali #ejenalicia #ejeniman #ejenmoon #ejenbulat #ejenchris #ejenzass #boboiboy #alilicia #boboiboyterbaik👍 #ejenroza #ejenalithemovie #favoritecartoon
. tiba² mampir ke ejen ali 🤫😂 sengaja kubuat video ini :> soalnya suka lagu nya 😂✌️ mungkin udh bnyk yg buat kya gini 🤔 tp gpp lah :> semoga klian suka :> . save? sana save aja :v buat klian kok :v repost? tag me weh 👉@shnd_boyvers share? silahkan, share banyak² . suka videonya? bantu follow 👇 👉 @shnd_boyvers ga suka klo aku post video boboiboy atau ejen ali atau kartun lainnya, klian bisa follow 👉@citra_rani20 muehehe🤣 . udh lah sekian, dh malem 🤦 hastag📍 #ejenali #ejenalicia #ejenaliya #ejenalithemovie #ejenrudy #ejenmoon #ejenzass #ejenjet #ejenroza #ejenchris #ejeniman dll ✨
Sorry because my face looks too white like an alien 👽 because a few days ago the weather conditions were not sunny, which is why when I recorded a video the quality became so bad. But I hope you all enjoy this video. 😅 - thank you for watching! - 🤗 . . ♬ Animation : Ejen Ali The Movie : Misi Neo ♬ Tittle : Bukalah Matamu - Aisyah Aziz, Bunga ♬ Cover by Qiela Chan . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . ★I hope you guys like it and please support me after this. ★If you want to hear better, please put on your earphones or headphones. ★Thank you so much for listening :) ★If you like my song, subscribe to me! ★Oh, Don't forget to leave your comment ♥ ★Please avoid bad words. . ~Full video at my channel. Link at my bio~ . @ejen_ali #animesing #animejapan #otakulife #ejenali #ejenalithemovie #mamadihatimu #mama #animation #musicotaku #animationmalaysia #coverlagu #laguejenali #malaysong #ejenalicia #ejenbakar #ejenkhai #bertindaksegera #ejeniman #ejenmoon #malayanimefan #ejenalimusim2 #ejenalithemovie2
ALANG ALANG DAH 1K NI MIN BELNJA SATU VD DULU.. btw..😂 lain macam betul la alicia ni.. Min mula ii terbayang macam ni la first time alicia mengaku jadi pengacau bertopeng #ejenali #ejenalicia #alilicia #ejenkhai #ejenbulat #ejeniman #ejenchris #ejenmika #ejenroza #ejenjet #ejenrudy #ejenmoon #ejenzass #ejenzain #ejendayang #ejenganz #ejenbakar #ejengeetha #ejenleon #ejenkarya #ejenalithemovie
Collab bareng lagi sama orang pro😭✨ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Thumbnail:@Solarganz_ Intro+Part 1:@Supraxdty Part 2+Outro:@Solarganz_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ If:hali&Ejen ali Save:ambil aja Respots:Tag Me&@Supraxdty Pict(Yg ejen ali):@V_cyez ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bantu support < > @boboiboy @fathiacelinediaz @alisyarshd @flywithyaya @monsta.official ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hastag: #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboymovie2 #boboiboythemovie2 #boboiboytanah #boboiboypetir #boboiboyangin #boboiboyapi #boboiboyair #boboiboydaun #boboiboycahaya #boboiboygempa #boboiboytaufan #boboiboyblaze #boboiboyice #boboiboythorn #boboiboysolar #BlazeSolar_SQ #ejenali #ejenalicia #ejenbakar #ejenrizwan #ejenjenny #ejeniman #ejenmoon #ejenzass #ejenjet #ejenroza #ejenaliya #ejenrudy