Ảnh đại diện của ejenalithemovie

#ejenalithemovie

  • 42,492 bài viết
Bài viết hàng đầu
• YOUR FAV ABANG!? #officialgeetha [C] : Nah Admin berlanja.. Wkwkwkwkw.. 😂😂❤️ - - [📸] Source : Ejen Ali The Movie [SOUND ON] [📼] Editor : Admin @official_geetha🍭 Like👍 Comment💬 Share🔁 ☁️ Turn ON Post Notification🔔 ⚠️ REPOST? : PLEASE TAG ME‼️ (@official_geetha)📌 Support 🔄 💙 6.6k ⬇️⬇️⬇️ ‼️BERTINDAK SEGERA‼️ Follow Page🕊️ @official_geetha ☑️ @official_geetha ☑️ @official_geetha ☑️ @ThreadGeetha [Twitter🐦] - [#️⃣] Hashtag : [ #EjenAli #EjenAliMusim2 #EjenAliTheMovie #EjenAliTheMovieMisiNeo #EATM #EATMMN #BukalahMatamu #KitaJagaKita #MamakMaju #ARTvidence #EjenAliOC #EjenAlicia #EjenAlilicia #AliliciaForever #EjenFit #EjenBobby #Niki #EjenAliya #AniMY #Instagram #MechaAmato #Boboiboy #PapaPipiZola #StayAtHome #BERTINDAKSEGERA! ] - -
Terima kasih Ejen untuk 1 juta tontonan MV Rasmi Kita Jaga Kita! Tonton sekarang di YouTube 👉🏻 https://youtu.be/KEUoR92fgOk 🤜🏻💥🤛🏻 _ Thank you Ejens! 1 million views for Kita Jaga Kita Official MV! Stream now on YouTube 👉🏻 https://youtu.be/KEUoR92fgOk 🤜🏻💥🤛🏻 #EjenAli #KitaJagaKita #EATM #EjenAliTheMovie #EATMost #aniMY
‼️ Perhatian Ejen ‼️ [ 💌 ] Facial Expressions!? Antara diorang ni.. Siapa lagi comel bila muka terkejut? 😨😂❤️ [ ℹ️ ] Source : Image taken from 'Ejen Ali The Movie' [ 📸 ScreenShot ] [ 📱 ] Editor : Admin @official_geetha [ ☁️ ] Like👍 Comment💬 Share🔃 Turn On Post Notification [ 🔔 ] ‼️REPOST? : PLEASE TAG ME‼️ [ 💘 ] Support : 6.7k Follow Page @official_geetha @official_geetha @official_geetha [ 💫 ] Socmed : @ThreadGeetha Twitter🐦 [ #️⃣ ] Hashtag : [ #EjenAli #EjenAliMusim2 #EjenAliTheMovie #EjenAliTheMovieMisiNeo #EATM #EATMMN #BukalahMatamu #KitaJagaKita #MamakMaju #ARTvidence #EjenAliOC #EjenAlicia #EjenAlilicia #AliliciaForever #EjenFit #EjenBobby #Niki #EjenAliya #AniMY #Instagram #MechaAmato #Boboiboy #PapaPipiZola #StayAtHome #BERTINDAKSEGERA! ]
•Top 3 Viktor : Usik tentang Alilicia 😂😂 suka menyakat ye Viktor ni😂😂 Ali sabar jelah cuba nafikan kata kata Viktor tu😂😂 blushing si Ali jadinya😂😂 •Min akan tidur sepuasnya 😂😂😂😂😂😅😅 kalau min lambat reply ke post tu, faham² lah😂😂😆✨ Tags:#ejenali #ejenalicia #icha #ejenalilicia #aliciakheng #alighazali #ejenalithemovie #ejenalixejenalicia #ejenaliciaxejenali #ejenaliseries #ejenalitheseries #wauanimation #animationmy #alixalicia #aliciaxali #doublea #ali² #aliliciaforever #alilicia #aliliciashippers #aliliciaship#aliliciateam #aliliciasquad
Nasib baik comel kalau tak dah lama kena marah..suka2 je pegi tidur dekat daun ni.. . Cuba teka ni daun apa? . Nak turun berat badan dgn ilmu pemakanan yg betul? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide, ILMU yg betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yg sentiasa positif. . . Coach emma-01125363063 #Kurusfitonlinecoaching #teamemma #dietdenganilmu #tipsdietemma
My fav song☺️💗 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Save📥? [Yes] Repost♻️? [Tag me and give credit] Apps📱? [Alight motion,Inshot] Song🎵? Photo📷? Edit by? [Me🙋] Don't forget to: ❤️ {Like} 📝 {Comment} 📨{Share} ----------------------------------------------- Komen negative will be delete🔫 .... [🐒]Tak suka? ADA AKU KISAH🥺 [😴]Sorry kalau ada yang saya tak tag [🥺] Follow yang saya tag [😊] Dakwah kerana Allah ta'ala ______________________________ Follow @ali._vidx @ali._vidx @ali._vidx @ali._vidx -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/ * ------------------------------------------* ....{tag}🏷️ #ejen #ejenali #ejenalithemovie #ejenalicia #ejenaliya #ejenkhai #ejendayang #ejenzain #ejendjin #ejenganz #ejengeetha #ejenzass #ejenmoon #ejeniman #ejenchriss #ejenroza #ejenrudy #ejenbakar #ejenjet #ejenbulat #ejenkarya #ejenleon #ejenrizwan #generalrama
4 tiket wanita ke syurga ❤️😇 [👇🏻👇🏻] - 1. Mengerjakan solat 5 waktu 🥰 2.Menutup aurat dan Menjaga kemaluan Serta kehormatan nya 3. Berpuasa pada bulan Ramadhan 💗 4. Taat kepada suami [ bagi yang dah kahwin ] - Insyaallah Niscaya ia akan Masuk syurga dari pintu Mana saja yang ia dikehendaki ❤️☺️ - [🧡] Jangan lupa share Kat kawan ii korang🙃l [💛] Repost ? TAG MIN ❣️ [💜] Like banyak banyak‼️ [💚] Nak video ? Download fast save🔥 [💙] Rude Comment Will be delete !! [🖤] Follow @ejen_aliandalicia 🌜🌛 [💍 ] Fans ejen Ali & Alicia 50%😊 [ 🧸 ] Pendakwah cilik 🤜🏻🤛🏻 [ 💗 ] Thanks follow ✨ [ 👑 ] support 20 k 😳 [💌 ] fanfic new ! [ 💘 ] Allah , Allah , Allah 💘 [🏅] ingin menjadi seperti nabi Muhammad 🎇 - Jom selawat 🥰 : Allahumma solli ‘ala muhammad, wa ‘ala ali wasohbihi wasalam, bermaksud💫: Allah selawatkanlah ke atas Muhammad, dan ahli keluarga dan sahabatnya dan kesejahteraannya. 💗 - #ejenali #ejenalicia #ejenalithemovie #kitajagakita #ejenmoon #EATM #alightmotion #aliandalici #support20k #umatislam #sayanakmasuksyurga #palestine #ejenmata #ejenroza #teraskombat #terastekno #terasneuro #terasinviso #pendakwah #ejenmoon #ejenrudy #ejenkhai #ejenzass #ejenaliya #ejenjet #ejenrizwan #ejenleon #ejeniman #ejengeetha #ketuateras #ejenmika
Janji Yang Dimungkiri Episod 32 💗💖❣️ -------------------------------------------- 🌼 Author = @ejen_nizz 🌼 Fav author=shirxyvki /itsreallyrudy/nerd_reen -------------------------------------------- 📌No repost❗Saya HARAMKAN❕ 📌Don't forget to share❣️ --------------------------------------------- Q: Fav colour? A: Blue! 💙 ----------------------------------------------- Alamak siapa pulak Sya ni? 👀 ---------------------------------------------- #ejenali #ejenalicia #alilicia #aliliciaforever #ejenalilicia #aliliciafanfic #ejenalithemovie #eatm #ejenkhai #ejeniman #ejenmoon #ejenrudy #ejenzass #ejenbulat #ejenjet #ejenroza #ejenmika #ejenchris #ejenzain #ejenaliya #janjiyangdimungkiri #jydbynizz
Apa lagi alasan kita untuk tidak mengejar cita-cita dan berjaya dunia & akhirat? 5 sebab seseorang itu tidak menjadi berjaya adalah... 1. *Haters* - mereka yang benci dan iri hati dengan kejayaan orang lain dan bukan mendapat inspirasi 2. *Pemberi alasan *- mencari alasan dan bukan penyelesaian 3. *Mindset* "tak boleh" - sering mengatakan "tidak boleh" lakukan ini... tak boleh lakukan itu 4. Fikir *negatif* tentang wang 5. Sering *membazir*! - membazirkan wang dan juga masa! Pastinya ini bukan *anda*!
Jangan mudah tertipu.. profile nampak perfect tapi realitinya tak. . TAPI . Ini semua sementara sebab kita boleh berubah.. . Projek kurus sebelum tahun baru 2021🔥🔥 . Coach emma-01125363063 #kurusfitonlinecoaching #teamemma #dietdenganilmu #tipsdietemma
VIDIO NYA GAK NIAT AKU SOAL NYA NGANTUK 😄 • • • SAVE : BOLEH ASAL JANGAN HAPUS WM REPOST : TAG ME GAK TAG ME : REPORT OK GHOSTIE : TERUS KAN AJA BAKAT KAU MASUK BERANDA : KOMEN USE #boyvers_sejati_ GET NOTIF IB : IDK IF : COGAN (EJEN ALI) PICT : PIN • • • HASTAG : #CCP #v #BByContest #bbyaiss_ #boboiboytanah #ejenalicia #ejenalithemovie #ejenalilicia #dee_ccp #ejenali #ejentekno
My healthy breakfast 😍 Sedap simple dan cukup nutrisinya.. . Nak turun berat badan dgn ilmu pemakanan yg betul? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide, ILMU yg betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yg sentiasa positif. . . Coach emma-01125363063 #Kurusfitonlinecoaching #teamemma #dietdenganilmu #tipsdietemma
Jalani hidup ini dgn penuh rasa gembira. Tak perlu compare diri kita dengan orang lain. Latih diri untuk bersyukur. Hidup ini sebuah perjalanan bukan pertandingan. . Alhamdulillah masyaAllah Tabarakallah
•Bye guys😭😭😭🤗🤗😆😂 min akan balik asrama hari ni. Wish me luck ya. Sekejap min dah semester 5. Pejam celik, fanspage ni dah nak dekat setahun pada 26/ 10 ni😆😆😆🤗🤗🌌🌌🌻 . Thanks pada yang pernah promote acc ni, sorry min tak tahu malu😂😂😂 main minta je orang promote😂😂 thanks juga pada yang follow min daripada awal , daripada min follower tak ada sampai dah beribu. Thanks juga pada yang selalu share kan post² dalam acc ni🤗🤗❤❤ dan sudi follow. Thanks juga pada yang selalu bagi idea dan menjadi inspirasi min . Jasa korang min takkan pernah lupakan. •Jujurlah, masa min awal awal bukak acc ni, harap ada banyak followers ramai yang likes tapi tulah, min tak nak harap tinggi. Sikit sikit like tu pun min syukur sangat ❤ thanks sgt² pada yg selalu likes post min. Min bukak acc ni mmg khas untuk Alilicia shippers tau! Semua post kat dalam acc ni korang boleh repost dan share juga simpan. Min tak ada pun harapkan sangat tag dgn mention. Min ikhlas. Tapi korang tag dan mention, min terima kasih sangat. Syg korang ❤. Min buat acc ni ikhlas sebab min minat ejen Ali dan Alilicia. Min seronok bila korang bagi respon dan jawab semua polls, votes, Q n A & Kuiz kat IG Story acc ni. • sorry ye bila min tak dapat nak buatkan semua requests / cadangan korang. Sorry juga bagi selalu DM min pastu min tak dapat jawab. Sorry sgt2 🙏🙏🙏. • Min tak nak janji min boleh buatkan semua requests/ cadangan korang. Tapi min akan cuba cari masa bila min ada mood dan masa okay 🤗🤗🤗🌻🌻 • Min tak sempurna tau. Tapi min akan cuba sempurna hari korang dengan post² min🌻🌻🌻 harap korang enjoy 😭. Sorry kekadang hambar😂😂😭😭🤗🌻 • Tu je min nak cakap😂😂😂😭😭 thanks and sorry guys. Doakan sem kali ni min dapat keputusan yang baik. - Min Alilicia A.K.A Nurain Najiha ❤ Tags:#ejenali #ejenalicia #icha #ejenalilicia #aliciakheng #alighazali #ejenalithemovie #ejenalixejenalicia #ejenaliciaxejenali #ejenaliseries #ejenalitheseries #wauanimation #animationmy #alixalicia #aliciaxali #doublea #ali² #aliliciaforever #alilicia #aliliciashippers #aliliciaship#aliliciateam #aliliciasquad
masih ghostie?saya quit baii👋 masih ingat ejen ali :) ---------------------------------- [Baca deskripsi] ================= Ib.all✨ ================= If.@ejen_ali and ejenvers💙 ================= ac.@hae_zahh._ ================= cc.me! ================= •Like+Shre+Follow Juts konten! √Jangan lupa like and follow😊 √follow @fcking_nailah √follow @fcking_nailah √follow @fcking_nailah √follow @fcking_nailah klo mau di follback dm aja❤ ---------------------------------- √mampir?follow ya❤ ================= ❣||Sv?izin dlu ya kak :) ✨||Repots? Tag!⁣ 🙏||Follow yah sebelum save 🙂||Jangan Gostie yah☺⁣ ❤||Share ig story :) ================= ⁣ Like,Comment,Share,Biar aku tambah semangat buat kontennya❤ ================= ⁣ #alightmotionpresets #ccpaudio #alightmotionedits #alightmotion #ccp #ccptransitions #presets #presetbase #presetbasealightmotion #fyp #fypage #fypシ #followforfollowbacks #followforfolowback #fff #lfl =================⁣ #ejenali #ejenalicia #ejeniman #ejenmoon #ejenbulat #ejenchris #ejenzass #boboiboy #alilicia #boboiboyterbaik👍 #ejenroza #ejenalithemovie #favoritecartoon
. tiba² mampir ke ejen ali 🤫😂 sengaja kubuat video ini :> soalnya suka lagu nya 😂✌️ mungkin udh bnyk yg buat kya gini 🤔 tp gpp lah :> semoga klian suka :> . save? sana save aja :v buat klian kok :v repost? tag me weh 👉@shnd_boyvers share? silahkan, share banyak² . suka videonya? bantu follow 👇 👉 @shnd_boyvers ga suka klo aku post video boboiboy atau ejen ali atau kartun lainnya, klian bisa follow 👉@citra_rani20 muehehe🤣 . udh lah sekian, dh malem 🤦 hastag📍 #ejenali #ejenalicia #ejenaliya #ejenalithemovie #ejenrudy #ejenmoon #ejenzass #ejenjet #ejenroza #ejenchris #ejeniman dll ✨
-ᴛᴀɢ ᴋᴀᴡᴀɴ ᴋᴏʀᴀɴɢ ! -ꜰᴏʟʟᴏᴡ ꜰᴏʀ ᴍᴏʀᴇ ! -ꜱʜᴀʀᴇ ! . . . #ejenali #ejenalicia #ejencomot #ejenalithemovie #ejenalimusim1